Winkelhart Oosterwolde bruist. 'Het winkelend publiek heeft positief gereageerd'

Het Winkelhart is opgevrolijkt met kleurige skippyballen. FotoTekst.nl

De actie ‘Blije lenteweken’ van Winkelhart Oosterwolde is afgesloten. Zes weken lang werden er door de ondernemers volop prijzen uitgedeeld. „De actie is een groot succes geworden”, concludeert marketingmanager Niels Tel tevreden.

Aanvankelijk zou er een grootschalige winteractie worden gehouden. Vanwege corona werd de activiteit omgetoverd tot een voorjaarsactie. Eind maart vond de aftrap plaats. „Het winkelend publiek heeft positief gereageerd. In totaal zijn er tijdens de zes actieweken via www.oosterwolde.nl 69.000 actiecodes ingevoerd.” Wekelijks werden er aan de hand van een trekking prijzen uitgedeeld.

Dat Winkelhart Oosterwolde bruist, blijkt ook uit de planning van de komende periode. Zo vinden er de komende tijd elke laatste zaterdag van de maand muzikale activiteiten plaats, georganiseerd in samenwerking met Stichting De Kortsluiting. Op zaterdag 28 mei staan er optredens van de popkoren Just4Fun en 4EverFun op het programma. Op 10 en 11 juni wordt het Avondmarkt Festival gehouden.

Het Winkelhart is onlangs opgevrolijkt met kleurrijke skippyballen en er zijn weer bakken met planten opgehangen. „Ook deze aankleding zorgt voor nog een stukje extra beleving.”

Nieuws

menu