Winkelhart Oosterwolde biedt prijswinnaar van eindejaarsactie weekend naar Terschelling aan

Uit handen van Joost Simons ontvangt Anneke Smit samen met haar man de cheque voor een weekendje Terschelling. FotoTekst.nl

De eindejaarsactie van Winkelhart Oosterwolde is feestelijk afgesloten met het uitreiken van de zeven hoofdprijzen. Namens de ondernemers ging Joost Simons persoonlijk bij de winnaars thuis langs om ze te verrassen.

Half november is de eindejaarsactie van start gegaan. Bij elkaar aankoop in het winkelhart ontvingen klanten een actiekaartje met een unieke code. Deze codes konden op de website www.oosterwolde.nl worden ingevoerd. „We hebben tienduizenden codes ontvangen, een enorm succes dus”, vertelt marketingmanager Niels Tel.

De afgelopen weken werden al tientallen kleinere prijzen uitgereikt. Het was de eer aan Simons om als een ware Gaston de zeven hoofdprijzen uit te reiken. „De winnaars wisten al dat ze een hoofdprijs hadden gewonnen, alleen nog niet welke”, verduidelijkt Tel. „Dat werd pas bij de uitreiking aan de voordeur bekendgemaakt.”

Prijswinnaars

Anneke Smit uit Oosterwolde ging met het weekendje Terschelling aan de haal. Marianne van der Meulen uit Oosterwolde won de iPad met beschermhoes en plaatsgenoot Roos Nauta ontving kaartjes voor de Efteling. Bert van Noordenburg uit Nijeberkoop kan gaan genieten van de wellnessdag en Debora van Holst uit Oosterwolde mag zich gaan opmaken voor een slipcursus. Tanja Cazemier uit Oosterwolde is de winnaar van 1 minuut gratis winkelen bij Albert Heijn Oosterwolde geworden en tot slot ontving Hessel Turkstra uit Buitenpost twee voetbaltickets voor Borussia Dortmund.

Op de social media-kanalen van het winkelhart is een video van de uitreiking van alle hoofdprijzen te vinden.

Nieuws

menu