Vernieuwde Albert Heijn in Oosterwolde feestelijk heropend

Jannie Idema, tante van ondernemer Henkjan van Zanten en zelf jarenlang kruidenier geweest, heeft de eer de vernieuwde winkel officieel te openen. FotoTekst.nl

Na een grondige verbouwing is Albert Heijn Oosterwolde dinsdagmorgen om 11.00 uur feestelijk heropend. Al ruim voor openingstijd stonden tientallen mensen in de rij om als één van de eerste klanten naar binnen te mogen.

„De reacties op de nieuwe winkel zijn fantastisch”, reageert supermarkteigenaar Henkjan van Zanten blij en dankbaar. „De ruimere opzet wordt absoluut gewaardeerd, evenals het nog bredere assortiment.”

Jannie Idema (86), tante van de ondernemer en zelf jarenlang kruidenier geweest, had de eer de openingshandeling te verrichten. Samen met Van Zanten knipte ze het lint bij de ingang door. Vervolgens kon iedereen naar binnen. Naast het bewonderen van de nieuwe winkel en inkopen doen, konden klanten op de foto met de bekende Albert Heijn-hamster. Er werd gratis koffie geserveerd en er stond voor de eerste 2500 klanten iets lekkers klaar.

In tien dagen tijd is de supermarkt compleet vernieuwd. De panden waar voorheen nog Trekpleister en Hans Anders waren gevestigd, zijn bij de supermarkt getrokken. Onder andere het versplein is een stuk groter geworden. Helemaal nieuw is onder andere het assortiment verse sushi en schepvis, vrije uitloop-eieren van Van Weperen, rasaardappelen van Greydanus en bier van de Epicurist. van Zanten: „Verse, lokale en regionale producten waar we trots op zijn deze te kunnen verkopen.”

Sponsor

Albert Heijn Oosterwolde is de komende drie jaar ook sponsor van SV Oosterwolde. Vlak voor de opening van de supermarkt werd symbolisch het contract ondertekend. In samenwerking met de sportvereniging gaat volgend jaar weer een voetbalplaatjesactie van start.

Nieuws

menu