Rabobank in Oosterwolde is tijdelijk gesloten

De Rabobank. Pixabay.com

Oosterwolde - Als reactie op de boodschap van premier Rutte, waarin de lockdown voor Nederland werd aangekondigd besluit de Rabobank het aantal kantoren dat open is voor klantbezoek te beperken.

Kantoor Oosterwolde, dat eerder dit jaar ook een aantal weken gesloten was, sloot per 21 december opnieuw de deuren. Henk de Boer, directeur Particulieren: ‘Het belangrijkste argument om het kantoor in Oosterwolde tijdelijk te sluiten is het gezondheidsbelang van onze klanten en medewerkers. Minder fysieke klantcontact helpt om het virus onder controle te krijgen. Zo helpen wij deze periode zo snel mogelijk achter ons te laten.’

Alternatieven

Voor de klanten van de Rabobank zijn er alternatieven om hun bankzaken te verrichten. Via telefoon, chat of videobellen kunnen veruit de meeste klanten geholpen worden. Het laatste jaar hebben heel veel klanten het gemak van de Rabo App ontdekt. Hiermee kunnen klanten de meest voorkomende bankzaken zelf regelen. Voor zeer dringende zaken is het Rabobank kantoor aan het Burgemeester Kuperusplein in Heerenveen, geopend. Dit kantoor is op werkdagen geopend van 10:00-17:00 uur. Het is raadzaam eerst te bellen en een afspraak te maken. Ook kunnen klanten terecht in Drachten of Assen.

Ongemak

‘We weten dat deze tijdelijke maatregel ongemak veroorzaakt, maar vinden dat bestrijding van het coronavirus de hoogste prioriteit heeft. Gelukkig kunnen klanten veel zaken zelf regelen. Daar waar dat niet lukt, staan wij klaar om te helpen’, aldus De Boer.