Ontzorgen op boerderij Melk & Honing

Sebastiaan en Hanna Poll. Eigen foto

Ontzorgboerderij Melk & Honing is een nieuw concept, gevestigd in een boerderij aan Weperpolder 42 in Oosterwolde. De eigenaren, Sebastiaan en Hanna Poll, richten zich vooral op mensen die vastlopen in de huidige maatschappij, die vaak veel van hen vraagt.

Sebastiaan: “Een jaar of vijf geleden kregen wij het verlangen om deze mensen op te vangen, een luisterend oor te bieden en te omarmen. Een laagdrempelige, ongedwongen ontmoetingsplek te creëren.” Sebastiaan is gediplomeerd coach en ervaringsdeskundige. Hanna is een creatief, heeft levenservaring en een gastvrije instelling.

Er worden coachingstrajecten aangeboden door coach Sebastiaan. Verder kunnen mensen tot rust komen in en om de ontzorgboerderij door een dag(deel) op de boerderij te verblijven en/of te overnachten aldaar. Iedereen kan zijn of haar zinnen verzetten door zich uit te leven in het atelier, met de handen in de (moes)tuin te wroeten, kluswerkzaamheden te doen, (sportief) activiteiten te doen in de omgeving of gewoon even niks te doen. De ontzorgboerderij is net opgestart, maar coaching is al mogelijk., net als verblijf en creatieve workshops.

Sebastiaan en Hanna zijn nog op zoek naar vrijwilligers die hen willen helpen bij het afwerken van de projecten. Elk kwartaal is er een vrijwilligersdag zijn. Zaterdag 24 april staat er weer één gepland.

www.melkenhoning.org