Martijn en Martijn nemen praktijk Fysiotherapie Oosterwolde over

Martijn Christerus I(links) en Martijn van Delden nemen Fysiotherapie Oosterwolde over van Henk Otten. FotoTekst.nl

Fysiotherapie Oosterwolde komt in nieuwe handen. Per januari 2023 draagt de huidige eigenaar Henk Otten (63) zijn onderneming over aan twee vertrouwde gezichten binnen de praktijk: Martijn Christerus (33) en Martijn van Delden (34).

„Ik vind het nog steeds een prachtig vak, maar de tijd om te gaan is voor mij nu aangebroken”, aldus Otten.

Tien jaar geleden nam hij de praktijk over. Onder zijn leiding heeft Fysiotherapie Oosterwolde een groei doorgemaakt. Er werken nu in totaal vijftien fysiotherapeuten, allemaal met een eigen specialisme. Naast de praktijk aan de Snellingerdijk 60 D wordt er gewerkt vanuit huisartsenpraktijk De Brinkhof in Oosterwolde, het dorpshuis in Makkinga, De Nije Rank in Haulerwijk en Flapper Fitness in Appelscha.

Eigen praktijk

Christerus uit Oosterwolde en Van Delden uit Groningen zijn al sinds respectievelijk 2012 en 2013 als fysiotherapeut aan de praktijk verbonden. „Ik heb altijd al de ambitie gehad om een eigen praktijk te beginnen, maar wilde eerst wat meer ervaring opdoen”, vertelt Van Delden.

Geweldige kans

Zijn naamgenoot had aanvankelijk niet hetzelfde doel voor ogen. De wens om zelf aan het roer te staan, is bij hem pas later ontstaan. „Ik merkte dat ik het steeds leuker begon te vinden om ook organisatorische taken op te pakken. Aangezien Henk een hartstikke mooie praktijk heeft neergezet, zie ik het als een geweldige kans om nu samen met Martijn deze onderneming voort te zetten.”

Vooruitstrevend

De twee delen een duidelijke visie. Van Delden: „Fysiotherapie Oosterwolde wil met een goed opgeleid en professioneel team van fysiotherapeuten de best mogelijke fysiotherapeutische zorg verlenen binnen de regio. Wij zijn vooruitstrevend en richten ons op samenwerking met meerdere gezondheidsgerichte partijen binnen de zorg. Gezamenlijk kunnen we een breed pakket aan therapieën aanbieden.”

In de toekomst wordt het aanbod nog verder uitgebreid. „Onze insteek is om de zorg zo dicht mogelijk bij de mensen te brengen”, zegt Christerus. „Dat kan door het uitbreiden van behandelruimtes in omliggende dorpen, maar ook door nog meer specialisaties in deze regio aan te bieden.”

Henk is erg blij dat hij in Christerus en Van Delden twee geschikte opvolgers heeft gevonden. „Ik kan de praktijk in januari met een gerust hart achterlaten.”

Nieuws

menu