InXpress biedt beste verzendoplossingen

Wat een bedrijf ook maar wil verzenden, Erik den Boer verzorgt het.

Wat een bedrijf ook maar wil verzenden, Erik den Boer verzorgt het. FotoTekst.nl

In deze coronatijd zijn bedrijven veel meer gaan versturen. Het kost de ondernemers niet alleen geld, maar ook tijd. Bovendien gaat er nogal eens wat fout en dat levert veel gedoe op.

Erik den Boer (49) uit Appelscha biedt met zijn nieuwe bedrijf InXpress Noord-Nederland de oplossing. Of het nu een document, pakket of palletverzending betreft, met InXpress is alles snel en eenvoudig geregeld.

Goede oplossingen

‘Het ontzorgen van de klanten door de beste verzendoplossing aan te bieden, geheel passend bij hun behoefte. Het is ontzettend leuk om te mogen doen”, vertelt de kersverse zelfstandig ondernemer. Hij is nog maar net gestart met InXpress Noord-Nederland en wordt nu al overspoeld met aanvragen. ‘Je merkt dat de behoefte aan goede oplossingen voor nationale en internationale verzendingen enorm is.”

Franchiseondernemer

Al jaren liep Den Boer rond met de wens om voor zichzelf te beginnen. Op het moment dat InXpress op zijn pad kwam, rook hij zijn kans. Het bedrijf levert al meer dan twintig jaar passende verzendoplossingen en telt wereldwijd meer dan 350 kantoren. Den Boer is de zestiende franchiseondernemer van Nederland en richt zich voornamelijk op het gebied Groningen en een groot deel van Drenthe. ‘Wat iemand ook maar wil verzenden, maakt niet uit waar naartoe, ik zorg ervoor. Ook als het gaat om het importeren van producten.’

Interessante tarieven

Door een goede samenwerking met wereldwijde businesspartners als DHL, UPS, TNT en FedEx biedt InXpress altijd de beste mogelijkheden aan. ‘Door onze gezamenlijke inkoop, kunnen we interessante tarieven aanbieden’, legt Den Boer uit. ‘Bovendien worden klanten altijd persoonlijk geholpen. Ik sta 24/7 voor ze klaar.’

Klanten krijgen toegang tot een speciaal digitaal platform. Of ze nu een verzending moeten invoeren, traceren of betalen, alles is binnen enkele seconden geregeld. ‘Ze krijgen één factuur per week van al hun verzendingen. Alleen dat wordt al gewaardeerd, maar vooral ook het feit dat ik altijd persoonlijk voor ze klaar sta om vragen te beantwoorden en problemen te tackelen.

erik.denboer@inxpress.com