Aangeboden door: totaaltegel.nl

Het opknappen van je terras doe je zo

Eigen foto

Heb je net een nieuw huis? Ben je druk bezig geweest met het verbouwen van dit huis en is de tuin eindelijk aan de beurt? Dan wil je waarschijnlijk een terras aanleggen. Op een terras kun je lekker tot rust komen, maar ook gezellig borrelen met vrienden.

Maak bijvoorbeeld een lekkere hangplek of schaf een grote tafel aan zodat je met al je vriendin kunt barbecueën. Een terras heeft naast meubels natuurlijk ook een mooie vloer nodig. Voor een terras is het aan te raden om voor tegels te gaan. Terrastegels zijn tegenwoordig in allerlei soorten te verkrijgen.

Een goede indruk krijgen

Je kunt tegenwoordig op veel plekken terrastegels kopen . Zo kun je naar een tegelbedrijf gaan, waar diverse soorten voor je uitgestald staan. Hierbij kun je met eigen ogen kijken naar de verschillende maten, vormen en prints. Het is fijn om dit in het echt te zien, omdat je dan heel goed kunt inschatten of de tegels wel of niet geschikt zijn. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om de terrastegels online te bestellen. Vaak heb je een chat functie op de betreffende website, waarbij je alsnog genoeg vragen kunt stellen. Dit is wel zo fijn, aangezien het online is.

Welke grootte neem jij?

Terrastegels hebben zoals gezegd veel verschillende varianten. De een vindt vierkante tegels heel erg mooi, de ander gaat liever voor langwerpige rechthoeken. De grootte die je kiest kan best van invloed zijn op het eindresultaat. De grootte kan er namelijk voor zorgen dat je terras er groter of juist kleiner uit gaat zien. Ook dit soort keuzes kun je overleggen met een specialist, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Het zou vervelend zijn als je straks met terrastegels zit die eigenlijk helemaal niet goed aansluiten.

Nieuws

menu