Bloemenwinkel Pand 4 opent in Oosterwolde. 'Wij dachten, dit is onze kans'

De winkel wordt gerund door Henderika Koopmans en Alja Ensing. Eigen foto

De winkel wordt gerund door Henderika Koopmans en Alja Ensing. Eigen foto

Bloemenwinkel Pand 4 heeft de deuren geopend op Molenweg 4 in Oosterwolde. Het betreft een winkel vol cadeau- en sfeerartikelen, meubeltjes en bloemen en planten.

Op die locatie was voorheen computerzaak Experience gevestigd. De winkel wordt gerund door Henderika Koopmans, bekend van boedelvrouwtje, en Alja Ensing, die als bloemiste aanwezig is. De dames gaven het interieur dan ook een kleine makeover. Roze en groene muren en een andere vloer vormen een vrolijk geheel. Ze plaatsten meubels in de zaak om de winkel aan te kleden.

Met meer dan dertig jaar ervaring als bloemiste, zijn de mogelijkheden bij Pand 4 uiteenlopend. ,,Mensen kunnen bij ons terecht voor rouwarrangementen, speciaal bloemwerk of bloemabonnementen”, vertelt Ensing. Bezorgen kan ook in Oosterwolde en omgeving. Koopmans focust zich op de sfeer en meubels, wat zij met het Boedelvrouwtje ook al deed. Kastjes, tafeltjes en allerlei andere meubels worden gerenoveerd en verkocht in de winkel. ,,Eigenlijk had ik altijd al de droom om een zaak te beginnen. Met het vertrek van de andere bloemenwinkel in Oosterwolde, dachten wij: dit is onze kans.”

Pand 4 is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.