Binnen vijf minuten bijbaan met speeddate bij Albert Heijn

Wie zich zaterdag inschrijft bij Albert Heijn Oosterwolde, heeft binnen vijf minuten een nieuwe bijbaan te pakken. FotoTekst.nl

Supermarkt Albert Heijn in Oosterwolde heeft een ludieke manier bedacht om nieuw personeel te werven. Scholieren tussen de 14 en 18 jaar kunnen zaterdag 19 juni tussen 10.00 en 13.00 uur komen speeddaten. Is er een klik, dan hebben ze binnen vijf minuten een nieuwe bijbaan te pakken.

De supermarkt aan het Stipeplein is druk op zoek naar nieuw personeel. Niet alleen in verband met de zomervakantie die voor de deur staat, maar ook voor de periode daarna zijn onder andere veel vakkenvullers en collega’s voor de versafdeling nodig. „Een ideale bijbaan voor scholieren, maar we merken dat deze doelgroep het vaak nog wat spannend vindt om te komen solliciteren”, vertelt manager Sandra van der Veen.

Om de drempel te verlagen is nu het speeddaten opgezet. Zaterdag kan iedereen geheel vrijblijvend binnenstappen in de ‘Appie-keet’ die op de parkeerplaats voor de Albert Heijn wordt neergezet. „Het verplicht je tot niets. We hebben gewoon even een kort gesprek. Klikt het, dan kun je direct bij ons aan de slag”, legt Van der Veen uit. „Je komt binnen een gezellig team te werken en het levert een mooie bijverdienste op.”

Voor iedereen die zaterdag op speeddate gaat, ligt er sowieso een verrassing klaar.

Nieuws

Meest gelezen