Beautysalon Bellesza in Oldeberkoop viert 10-jarig bestaan

Sabina de Jong en Laura Noordenburg. Eigen foto

Beautysalon Bellesza in Oldeberkoop bestaat 10 jaar. Wat begon in 2011 als een eenmanszaak aan huis met voornamelijk gezichts- en pedicurebehandelingen, is uitgegroeid tot een grote salon met ruimte voor duoarrangementen, zwangerschaps- en babymassages en nog meer ontspanningsmogelijkheden.

Sabina de Jong, eigenaresse van Beautysalon Bellesza is enorm dankbaar dat zij na twee maal een lockdownperiode haar klanten weer met open armen kan ontvangen. ‘Tien jaar zijn omgevlogen en de uitbreiding met zwangerschaps- en babymassages zijn toegevoegd aan de mogelijkheden.’

Ondertussen runt zij de salon met Laura Noordenburg en zijn zij samen gemiddeld zes dagen en meerdere avonden per week geopend. De dames bedankten hun klanten dan ook door een bijzonder cadeau uit te delen. Sabina: “Ik ben enorm blij met al onze klanten, de meeste komen al vanaf het begin en inmiddels komen er veel klanten van ver naar onze salon. Je bouwt een speciale band op met hen. We geven als bedankje een zaadje mee van een prachtige witte bloem, omdat zij verantwoordelijk zijn voor de groei van het bedrijf.’ De tekst op het kaartje luidt “Bedankt dat jij mij laat groeien”. Tevens mag iedere klant aan het grote rad draaien en en een prijs winnen.

In november en december maken de klanten kans op een kerstverwenpakket. Klanten vullen na de behandeling een kaartje in met daarop hun naam. Eind december word er een loting gedaan en wordt het pakket persoonlijk thuisbezorgd.

Klanten komen niet alleen uit de regio, maar ook voor een uur reizen weten ze de salon in Oldeberkoop te vinden. Vaak voor duo-arrangementen willen ze vaak ver rijden. Deze bestaan uit een schoonheidsbehandeling en een lichaamsmassage die wordt aangevuld met een high tea of lunch. Dit vormt een compleet vriendinnenuitje of relaxdagje. “Ik ben blij wanneer klanten met een tevreden gevoel naar huis gaan en dat hoeft niet altijd groot. Het kan juist ook in kleine dingen zitten, zoals een gellak aanbrengen of even epileren. Wanneer baby’s of klanten tijdens een massage in slaap vallen, weten we dat we écht voor een ontspannend moment zorgen”, besluit Sabina lachend.

Nieuws

Meest gelezen