Albert Heijn in Oosterwolde sluit openingsfestiviteiten af en start spaaractie met voetbalplaatjes

Henkjan van Zanten sluit de openingsactie af met het uitreiken van de laatste zeven prijzen. Vanaf deze week start de spaaractie in samenwerking met SV Oosterwolde. FotoTekst.nl

Half november opende de vernieuwde Albert Heijn in Oosterwolde de deuren. De openingsfestiviteiten zijn amper achter de rug of er wordt al gestart met een nieuwe spaaractie. Tot en met 5 maart kunnen alle voetballers van SV Oosterwolde worden verzameld.

Onder de noemer ‘samen sterk’ hebben SV Oosterwolde en de supermarkt zich tijdens de feestelijke opening voor drie jaar als maatschappelijk partner aan elkaar verbonden. De voetbalplaatjesactie is het eerste resultaat van deze samenwerking. „Als supermarkt hechten we veel waarde aan lokale betrokkenheid. Daar past deze spaaractie perfect bij”, vertelt supermarkteigenaar Henkjan van Zanten.

Niet voor niets kreeg zijn winkel twee jaar geleden al het SSK-keurmerk uitgereikt. SSK staat voor Super Supermarkt Keurmarkt. Zelfstandig supermarktondernemers met dit keurmerk hebben bewezen zich extra in te zetten voor lokale betrokkenheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Bij elke 10 euro aan boodschappen krijgen klanten gratis een zakje met stickers. Deze kunnen geplakt worden in het spaaralbum ‘De Voetbalhelden van S.V. Oosterwolde’.

Voorafgaand aan de start van deze voetbalplaatjesactie werden de laatste winnaars van de openingsactie in het zonnetje gezet. Van Zanten: „We hebben prachtige nieuwe producten in ons assortiment, zoals verse sushi en schepvis, vrije uitloop-eieren van Van Weperen, rasaardappelen van Greydanus en bier van de Epicurist. Verse, lokale en regionale producten waar we trots op zijn deze te kunnen verkopen. We hebben ze daarom de afgelopen weken middels onze Voor elkaar-actie extra onder de aandacht gebracht.”

Via social media werden diverse informatieve video’s over deze producten gedeeld. Daaraan was een winactie gekoppeld. Deelnemers maakten onder andere kans op een jaar lang gratis eieren en een jaar lang gratis aardappelen.

Nieuws

menu