Albert Heijn en SV Oosterwolde bieden extra kans op scoren

Tijdens de feestelijke heropening van de vernieuwde Albert Heijn hebben de supermarkt en S.V. Oosterwolde zich voor drie jaar als maatschappelijk partner aan elkaar verbonden. Foto: FotoTekst.nl

Bij Albert Heijn in Oosterwolde kunnen momenteel alle voetbalhelden van S.V. Oosterwolde worden verzameld. Zaterdag 18 februari worden in het kader van deze voetbalplaatjesactie diverse activiteiten gehouden bij de supermarkt.

Kinderen kunnen deze dag niet alleen extra zakjes voetbalplaatjes winnen, maar ook andere prijzen, zoals een jaar lang gratis voetballen bij S.V. Oosterwolde.

Onder de noemer ‘samen sterk’ hebben S.V. Oosterwolde en de supermarkt zich afgelopen november voor drie jaar als maatschappelijk partner aan elkaar verbonden. De voetbalplaatjesactie is het eerste resultaat van deze samenwerking. Bij elke € 10,- aan boodschappen krijgen klanten tot en met 5 maart gratis een zakje met stickers. Deze kunnen geplakt worden in het spaaralbum ‘De Voetbalhelden van S.V. Oosterwolde’.

„De voetbalplaatjesactie loopt erg goed, maar we willen graag nog meer bieden”, zegt supermarkteigenaar Henkjan van Zanten. „We houden daarom komende zaterdag in samenwerking met de voetbalclub een actiedag. Niet alleen om kinderen de kans te geven extra voetbalplaatjes te scoren, maar ook om mensen er op te attenderen dat lidmaatschap van de club ook met een smalle beurs mogelijk is.”

Jeugdfonds helpt

Als sociale vereniging wil S.V. Oosterwolde iedereen de kans bieden om lid te worden. Er is daarom contact gezocht met het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Op dit fonds kan een beroep worden gedaan door gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Het fonds betaalt dan de contributie en/of overige benodigdheden voor de kinderen, zoals bijvoorbeeld voetbalschoenen. In overleg met S.V. Oosterwolde kan een aanvraag worden ingediend. „We vertellen er tijdens deze actiedag graag meer over. Daarnaast bieden we leuke activiteiten aan”, vertelt Henkjan.

Naast de supermarkt komt een groot doel te staan. Kinderen mogen een schot wagen en kunnen daarmee extra zakjes met plaatjes scoren. Met behulp van een snelheidsmeter kan iedereen zien hoe hard het schot op doel is. Alle deelnemers maken bovendien kans op een jaar lang gratis voetballen bij de club of een voetbal van S.V. Oosterwolde. Tijdens de actiedag worden ook gratis poffertjes uitgedeeld.

Nieuws

menu