Vier muzikanten in de Selatuinen

Foto: Boom regionale uitgevers/ Jasper ’t Hooft

Appelscha - De Selatuinen organiseert een middag vol muziek op 30 juni van 14.00 tot 16.30 uur.

Dan treden Mirjam Cornelisse, Hannie Slingerland, Hans Erik Dijkstra en Judith Kamerman op. Het zijn allemaal muzikanten die er vaker hebben opgetreden, op één na.

Cornelisse heeft een enorme passie voor muziek en zingen. Vanaf haar achtste is ze aangesloten bij een koor, daarna ging ze naar het consercatorium en zodoende kwam ze in de wereld van de opera terecht.

Slingerland zingt al jaren bij een operagezelschap. Ze heeft een krachtige, volle en warme stem. Ze dirigeert tevens kleine ensembles en grotere koren. Kortom: een leven vol muziek.

Dijkstra kan beschouwd worden als de huispianist van de Selatuinen. Hij begeleidt veel ensembles, koren en conservatoria. Treedt op in huiskamer combinaties en is pianodocent en componist. Erg allround dus.

Kamerman studeerde aan het conservatorium in Hilversum. Ze heeft in een show van Hans Liberg gezongen, speelde sneeuwitje in de musical, zorgde voor de vormgeving, de regie en zong in een programma ten bate van War Child en ze is dirigente van het koor van Vergeten Liedjes.

Tel dit bij elkaar op en het wordt een spetterende middag.

Nieuws

menu