Tickets met korting voor WK IJsspeedway in Heerenveen

NDC

Heerenveen - Het WK IJsspeedway vindt in 2019 voor de derde keer plaats in IJsstadion Thialf in Heerenveen. Na het succesvolle tweede WK in de lente van 2018, keren de coureurs vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 maart 2019 terug in de Friese schaatstempel.

Op vrijdagavond wordt opnieuw gestreden om de Roelof Thijs Bokaal, op zaterdag en zondag nemen de internationale topcoureurs bezit van het ijs om de prijzen te verdelen tijdens de WK Finale.

Bijzondere en spectaculaire sport

IJsspeedway is een nogal bijzondere, maar vooral een spectaculaire sport. Een sport die daarom met recht tot de extreme sporten gerekend mag worden.Het idee is heel simpel, maar spectaculair! Motorcoureurs -voornamelijk komende uit Europa en Rusland- racen keihard tegen elkaar op een 400m ijsbaan. Dit is dezelfde baan waar anders de schaatswedstrijden op verreden worden. Met alleen tijdens het kampioenschap met een hek rondom en een beschermende laag strobalen.

Profiteer van de speciale aanbieding familieticket (2 volwassenen en 2 kinderen) voor het bijwonen van de finale op zondag 31 maart 13.30 uur Races WK-finale (incl. riijderspresentatie). Normaal € 64,- nu € 29,-. 

Bestel hier uw tickets .

Nieuws

Meest gelezen