Nancy and the Sinatras in de Miente

Nancy and the Sinatras. Eigen foto

Nancy and the Sinatras brengen vrijdag 15 oktober soul & Rock’n Roll met de feel van de jaren ‘50 en ‘60 naar De Miente in Oosterwolde.

De band zorgt voor de sfeer van weleer: rood pluche, ganstermeisjes en misdadig scherp gesneden pakken. Het is een bandje dat eruit ziet en klinkt alsof de tijd heeft stil gestaan. De Wonder Years uit de vorige eeuw herleven: breekbare luisterliedjes, maar ook een repertoire om op te dansen. Een greep uit het repertoire: jaren 50 liedjes in een nieuw, modern jasje en moderne nummers in een retro uitvoering.

De setlist varieert van ‘These boots are made for walking’ van Nancy Sinatra tot een jaren 50 uitvoering van Roxanne van The Police. Van Elvis tot de Sugababes, van rauwe blues tot suikerzoet.

Nancy and the Sinatras is opgericht in de zomer van 2012. Frontlady Nancy is Wybrig Boerrigter. Op bas speelt Brant Visser, o pp gitaar Oege Reitsma, op drum Ray Zeer en op saxofoon Pieter Willem Meinema.

Zangers Wybrig Boerrigter is vorig jaar in de Miente geweest bij een optreden van The Frisian Harmonizers en oogstte toen veel applaus.

Bestellen van kaarten kan op www.demiente.nl

Nieuws

Meest gelezen

menu