Comeback Williamstown Inc. in het Stationsplein

Williamstown Inc. (vlnr:) Harrie Hut (bas), Kees Mulder (sologitaar), Johan Boxem (drums), Frank Huiting (toetsen) en Erik Thedinga (zang). Foto: Klaas de Groot

Na een lange afwezigheid, vanwege de pandemie en daarna wat problemen bij het vinden van een nieuwe zanger, laat de blues- / rockformatie Williamstown Inc. weer van zich laten horen.

Er werd na het noodgedwongen vertrek van zanger en frontman Henk Folkerts lang gezocht naar een waardige opvolger. Dat ging niet direct van een leien dakje, maar het lukte. Erik Thedinga zorgde ervoor dat alles weer op zijn pootjes terechtkwam.

Op 19 maart aanstaande kan het publiek voor het eerst kennismaken met de nieuwe samenstelling van de band in Grand-Café Stationsplein 2 in Oosterwolde.

De bandleden zijn blij dat deze hernieuwde kennismaking in het Grand-café zal plaatsvinden. Voor drie van de vijf bandleden is het een soort van ‘Ooststellingwerver thuiswedstrijd’. De bassist en sologitarist komen namelijk uit Haulerwijk en de drummer uit Appelscha. De toetsenist komt uit Groningen en de zanger uit Leek: Friezen en Groningers, die zonder geduvel door één deur kunnen.

Het repertoire van Williamstown Inc. bestaat uit covers van bijvoorbeeld Stevie Ray Vaughan, Joe Bonamassa , Julian Sas, Brainbox, Cuby + Blizzards en Livin’ Blues. Ook staat er minder bekend, maar luisterrijk, muzikaal werk op de setlist.

Het optreden op 19 maart start om 16.00 uur en de toegang is gratis.

Nieuws

menu