Voormalig trainer van De Hoeve gaat aan de slag bij VDDO

Namens VDDO v.l.n.r. Manon Bel, Wesley Nieuwhof en Petra Mulder.

Namens VDDO v.l.n.r. Manon Bel, Wesley Nieuwhof en Petra Mulder. Carel ten Hoor

De samenwerkende korfbalverengingen VZK (Haule), Donkerbroek, DIO (Oosterwolde) en Odis (Elsloo) zijn volop in beweging. Met ingang van het volgende seizoen is een nieuw trainersduo voor de selectie van VDDO aangesteld.

Patrick Aalders vormt vanaf komend seizoen samen met de huidige trainer/coach Otto van Zanden de technische staf. Aalders heeft op hoog niveau gekorfbald. Na het beëindigen van zijn actieve periode als speler heeft hij als trainer ervaring opgedaan bij overgangsklasse club OWK uit Oostwold. Aalders was dit seizoen hoofdtrainer van De Hoeve, dat op het veld in dezelfde poule zat als VDDO.

Van Zanden is een clubman in hart en nieren. Hij zet zich al meer dan 40 jaar in voor het korfbal in Haule en omstreken.

Nieuwe korfbalkantine en shirts

Sinds dit voorjaar heeft de gezamenlijke korfbalvereniging de beschikking over een eigen accommodatie in Oosterwolde. Dit betreft de plek van voormalig voetbalclub De Griffioen. VDDO heeft een eigen kantine, met terras en uitzicht op het veld. Vanaf volgend seizoen spelen alle teams van VDDO van jong tot oud in hetzelfde wedstrijdtenue. Het tenue is een eigen ontwerp en is door de leden gekozen.