Voetbalclubs weten tegenstanders voor komend seizoen

SV Haulerwijk en Waskemeer spelen tegen elkaar in de vierde klasse. Rens Hooyenga

De KNVB heeft de competitie-indeling voor amateurclubs voor komend seizoen bekend gemaakt. Er staan weer enkele derby’s op het programma.

SV Oosterwolde komt uit in de zaterdag 2e klasse L. Tegenstanders daarin zijn Achilles 1894, Be Quick 1887, Be Quick Dokkum, Drenthina, Kollum, LTC, Marum, Bedum, VEV’67, Veendam 1894, Velocitas en Zuidhorn.

In de 4e klasse D ontmoeten SV Haulerwijk en Waskemeer elkaar. Beide ploegen degradeerden vorig seizoen uit de derde klasse. Verder spelen in deze klasse BSVV, FC Assen, Fit Boys, Glimmen, NWVV, Onstwedder Boys, RWF, SCN, SV Mussel, SVBO en Wildervank.

Donkerbroek maakte de overstap van het zondag- naar het zaterdagvoetbal. In de 5e klasse C spelen de roodhemden tegen ASC, SC Boornbergum’80, Eastermar, GSVV, Jistrum, ONB, Suameer, Surhuisterveen, De Sweach, TFS, Udiros en VVT.

Zondag

In de 4e klasse A van het zondagvoetbal staat de derby tussen Sportclub Makkinga en het gepromoveerde Stânfries op het programma. De overige ploegen in deze klasse zijn De Blesse, Kraggenburg, Havelte, IJhorst, Nieuweschoot, Ruinerwold, Balkbrug, VWC en Olyphia.

In de 5e klasse B nemen FC Fochteloo en Sport Vereent het op tegen BEW, Blankenham, Diever/Wapse, Giethoorn, Old Forward, Oosterstreek, Scheerwolde, Uffelte en Wapserveen.

Nieuws

menu