Spelers en trainers vertellen honderduit in jaarlijkse voetbalbijlage

Trainer Theo Los uit Oosterwolde vertelt over zijn nieuwe avontuur bij Oldeholtpade. Piet Bosma

In de gratis huis-aan-huis editie van de Stellingwerf en de Nieuwe Ooststellingwerver van dinsdag 20 september is de jaarlijkse voetbalbijlage opgenomen.

Spelers en trainers blikken vooruit op de competitie, die in het weekend van zaterdag 24 en zondag 25 september van start gaat. Wat zijn de doelstellingen: meedoen om de titel, het halen van de nacompetitie, promoveren of degradatie ontlopen?

Trainer Theo Los uit Oosterwolde vertelt over zijn nieuwe avontuur bij Oldeholtpade, dat voor het eerst in de historie in de tweede klasse uitkomt. Er zijn meer clubs die een nieuwe trainer voor de groep hebben staan. SV Oosterwolde gaat in zee met oude bekende Henk Boeree, SV Donkerbroek (dat overstapt van de zondag naar de zaterdag) staat onder leiding van Fredy Laturiuw en Olyphia hoopt met Frans a Nijeholt op betere tijden.

Zandhuizen richt zich dit seizoen op de 7-tegen-7 competitie. Sjoerd Bloemhoff legt uit waarom. Vrijwilligers zijn voor een amateurclub onmisbaar. FC Fochteloo heeft in Willem Goettsch een manusje-van-alles. Het vinden van een keeper blijkt bij sommige verenigingen een hele opgave. Robin Mars is blij dat dit probleem bij Sport Vereent is opgelost, bij de dames van SV Haulerwijk kunnen ze nog wel een sluitpost gebruiken.

Verder komen spelers van FC Wolvega, Sportclub Makkinga, De Blesse, Stânfries, Oosterstreek, SV Haulerwijk, Trinitas, Waskemeer en VWC aan het woord.

De voetbalbijlage is niet alleen in de krant, maar vanaf dinsdag ook online te lezen via de website https://gratiskrant.nieuweooststellingwerver.nl en https://gratiskrant.stellingwerf.nl

Nieuws

menu