SV Oosterwolde praat met gemeente over extra kleedkamers

Het logo van SV Oosterwolde.

Oosterwolde - De start van de nieuwe fusieclub SV Oosterwolde is op 1 juli. Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt de laatste plooien glad te strijken.

Er worden plannen gemaakt en acties uitgezet om de complete uitstraling van de gehele accommodatie aan te passen aan de nieuwe ‘SV Oosterwolde stijl.’ Er is al een eerste stap gezet in de (nu nog) DIO kantine. Ook is de vereniging in gesprek met de gemeente om te kijken of extra kleedkamers mogelijk zijn. SV Oosterwolde verwacht niet dat deze er bij de start van het nieuwe seizoen al staan.

Sproeien

De gemeente installeert een complete beregeningsinstallatie op alle velden van sportpark Oostenburg. Hierdoor worden de velden automatisch gesproeid op de momenten dat dit nodig is.

Kleding

Een sponsorcommissie probeert geldschieters aan de club te binden. De jeugd blijft spelen in wedstrijdkleding van 123-inkt. Alle andere geledingen krijgen een nieuwe kledingleverancier en sponsor; Muta uit Leeuwarden. Naast alle wedstrijdkleding voor de senioren, dames, zaal en g-voetbal, verzorgt Muta alle andere nieuwe kleding, zoals hoodies, jassen, trainingskleding en tassen. Op dit moment worden er ontwerpen gemaakt. Sjouke van der Heide ondersteunt SV Oosterwolde hierbij.

Trainers

Voor het eerste en tweede elftal zijn nieuwe trainers aangesteld. De Technische Commissie maakt een beleidsplan voor de jeugd, senioren, dames, zaal en g-voetbal. Er komt een nieuwe website, waarvoor de websites van DIO, De Griffioen en JVO worden samengeveogd. Ook andere social media kanalen worden gebouwd.