Erik van der Meulen terug bij Vv Steenwijk

Erik van der Meulen toont het shirt van Johan Cruijff dat zijn vader kreeg van de legendarische voetballer. Foto: Sieb van der Laan

Vv Steenwijk heeft voor het nieuwe seizoen twee hoofdtrainers gestrikt. Het gaat om Erik van der Meulen en Harm Spijker. Ze volgen Guido Broers op.

De Meppeler houdt het na een jaar voor gezien bij Vv Steenwijk. Het nieuws werd zaterdagavond bekendgemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de rood-witters. Van der Meulen is geen onbekend gezicht voor de club. Onder zijn leiding promoveerde Vv Steenwijk in 2012 naar de eerste klasse zondag. In 2014 vertrok de Steenwijker naar FC Wolvega. Daarna was hij werkzaam bij LSC 1890 en Oosterwolde.

Na negen jaar keert Van der Meulen, zoon van clubicoon Anne van der Meulen, als hoofdtrainer terug op het rood-witte nest. Ook Spijker kent de weg naar de club inmiddels. De coach van zondag tweedeklasser Pesse fluit regelmatig een jeugdwedstrijd en is net als Van der Meulen actief bij het 7x7-voetbal binnen de vereniging. Spijker werkte als hoofdtrainer in Berkenwoude, onder de rook van Rotterdam, en was eindverantwoordelijke bij FDS uit Havelterberg en Minnertsga.

Nieuws

menu