Leiders Vakantiespelweek maken videoclip

Sinds januari werd er gewerkt aan de liedtekst, de studio-opnames en het filmen van de videoclip. Eigen foto

Een groepje vrijwilligers van Stichting Vakantiespelen Ooststellingwerf heeft een videoclip gemaakt met de spelweek in coronatijd als onderwerp. Donderdag werd dit lied aangeboden aan Denise Stelling, de voorzitter van de vakantiespelen.

In de uitzending van Marry de Vos op omroep Odrie werd Stelling verrast door een aantal vrijwilligers van de stichting. In het geheim is er sinds januari gewerkt aan de liedtekst, de studio-opnames en het filmen van de videoclip. Het creatieve team, bestaande uit Rivo van Gurp (editing), Deysha van Gurp (filmen), Hans de Vries (liedtekst), Ronald Dijkstra en Eliza de Jonge (zangers), produceerde de clip “Op de open plek alleen”. Dit deed het team in samenwerking met zangcoach Corina Lascher en ACC Studio en Begeleiding uit Makkinga en vele leiders die figureerden in de video.

De tekst gaat verder na de foto

Vorig jaar kon de spelweek niet doorgaan op de reguliere wijze. Ook dit jaar wordt er door de stichting rekening mee gehouden dat er alternatieve plannen verzonnen moeten worden in verband met corona. In de clip wordt het gemis van de spelweek bezongen en wordt het uitkijken naar de komende zomer verbeeld.

De clip “Op de open plek alleen” is te vinden op youtube: https://youtu.be/zTMw3PXOqqs