In de nacht lasergamen tegen leraren in school in Waskemeer

Leerlingen lopen door een erehaag.

Leerlingen lopen door een erehaag. EIGEN FOTO

Vijf schoolverlaters telde cbs De Paadwizer in Waskemeer dit jaar. Tijdens een overnachting op school lasergamen tegen leraren, dat is toch wat iedere leerling wil?

Samen met hun ouders en de leerkrachten van de school werd er gegeten bij de Herberg in Waskemeer. Een persoonlijk woordje tot alle 5 schoolverlaters volgde. Als verrassing voor de leerkrachten hadden de vijf een filmpje gemaakt waarin ze de leerkrachten naspeelden, dit leverde veel hilariteit op.

De leerlingen van groep 8 brachten de nacht door op school. Hier deden ze verstoppertje door de school, werd er gedanst en werd er tegen de leerkrachten gelasergamed. Ook was er door de ouders een speurtocht uitgezet. Na een korte nacht kon er worden ontbeten op school. De organisatie van de laatste schooldag was in handen van de 5 leerlingen uit groep 8, ze kwamen in een cabrio aan bij school, vervolgens konden de verklede kinderen meedoen aan 9 leuke spellen, van blikgooien tot Disneyfiguren zoeken in de zandbak, verspreid over het schoolplein.

Nadat de afscheidnemers via de stormbaan door de poortjes gingen werd er afgeteld 10,9,8... vakantie.