Abseilen van Bosbergtoren winnen doe je zo: Appelscha 3.0 lanceert winactie voor het Buitensport Walhalla

De bingokaart.

De bingokaart.

Wie graag nog eens wil abseilen van de Bosbergtoren heeft nu een kans. Appelscha 3.0 start deze week een social media campagne om het Buitensport Walhalla te promoten.

Bij Appelscha kun je op allerlei manieren actief zijn in de natuur, je kunt er wandelen, fietsen, mountainbiken, kanoën, suppen, paardrijden, zwemmen of klimmen. Bezoekers worden uitgenodigd om op social media te laten zien, welke buitensport werd uitgeoefend in het Buitensport Walhalla.

Uit alle deelnemers wordt in de maanden juli, augustus en september steeds 10 winnaars getrokken. Die gaan dit najaar abseilen vanaf de Bosbergtoren, dus totaal 30 keer kans. Bovendien levert elke sport die wordt beoefend en gepost één kans op. Als je drie verschillende buitensporten bij Appelscha post, heb je drie winkansen (3 keer dezelfde activiteit is 1 kans). Extra prijs: de eerste deelnemer die alle sporten heeft gedaan, gaat in ieder geval abseilen. De overige 29 plaatsen worden verloot onder alle deelnemers.

Wat moet je doen?

Als je één van de activiteiten van de bingokaart in het Buitensport Walhalla bij Appelscha beoefent, maak hiervan een post op je tijdlijn op Facebook of Instagram met de #buitensportwalhalla en tag @Appelscha.

Appelscha 3.0 hoopt dat met deze campagne juist de mensen die hier wonen en die hier vakantie vieren, hun ervaringen in het Buitensport Walhalla delen en zo meehelpen onze prachtige regio met haar vele mogelijkheden te promoten. Bij alle 50 deelnemende bedrijven aan het Buitensport Walhalla zijn posters en informatieflyers beschikbaar, alle voorwaarden vind je ook op de website .