Odrie moet al weer op zoek naar hoofdredacteur. Carolina Verhoeven stopt werkzaamheden vanwege gezondheid

Carolina Verhoeven (rechts) met collega's Marry de Vos en Henk Trox. Rens Hooyenga

Het bestuur van de lokale omroep Odrie moet weer op zoek naar een hoofdredacteur. De huidige hoofdredacteur, Carolina Verhoeven uit Haulerwijk, heeft voor de zomer laten weten haar werkzaamheden als hoofdredacteur bij Odrie in verband met haar gezondheid te moeten beëindigen.

Ze was begin dit jaar aangesteld als hoofdredacteur. Haar gezondheid laat haar behoorlijk in de steek, waardoor zij veel van haar werkzaamheden niet meer kan doen. Zo ook het vrijwilligerswerk bij Odrie niet meer. Met de komst van Verhoeven was begin dit jaar een lange zoektocht om weer een hoofdredacteur binnen de gelederen te hebben, eindelijk afgerond.

Verhoeven meldde zich bij Odrie aan om de helpende hand en een luisterend oor te bieden. De ambitieuze Verhoeven zat dan ook vol ideeën voor de radiozender om van Odrie een bloeiend geheel te maken. Uitbreiding van de actualiteitenprogramma’s, meer jeugd bij de omroep betrekken middels het maken van jeugdprogramma’s, uitbreiding van het arsenaal verslaggevers en technici en het meer zichtbaar zijn op straat stonden hoog in het vaandel van Verhoeven.

Bestuursleden zwaaien af

Het bestuur van Odrie start binnen niet al te lange tijd de zoektocht naar de functie van hoofdredacteur. Ook gaat men dan op zoek naar vervangers in het bestuur nu Ate Mulder en Peter Bes hebben aangegeven het bestuur te verlaten. Het bestuur heeft inmiddels Peter Jager tot vicevoorzitter benoemd.

Nieuws

menu