Nicci French komt naar Oosterwolde

Nicci French op de rode loper voorafgaand aan het laatste Boekenbal, de traditionele opening van de Boekenweek.

Nicci French op de rode loper voorafgaand aan het laatste Boekenbal, de traditionele opening van de Boekenweek. Foto: Archief ANP

Het wereldberoemde duo Nicci French komt zaterdag 13 mei naar de Bruna in Oosterwolde.

Van 11.00 tot 12.00 uur houden zij een signeersessie. Het bezoek is ter promotie van hun nieuwste thriller ‘Heeft iemand Charlotte Salter gezien?’ En ook vanwege de promotie van de filmeditie van Het geheugenspel, waarvan de film in mei in première gaat in de Nederlandse bioscopen.

,,Wij zijn als team supertrots dat het echtpaar voor onze winkel heeft gekozen”, zegt Wytske de Haan, verkoopster in de Bruna op Stationsstraat 19. “Wij zijn in de wijde omgeving de enige winkel waar de schrijvers langskomen.” Bruna Oosterwolde verwacht dan ook ontzettend veel drukte. ,,Wij denken dat heel erg veel enthousiaste fans deze unieke kans niet voorbij willen laten gaan. Ze kunnen het nieuwste boek van Nicci French ‘Heeft iemand Charlotte Salter gezien?’ gewoon hier in Oosterwolde laten signeren.”

Nicci French is wereldberoemd om hun thrillers en korte verhalen. Hun thrillers – stuk voor stuk internationale bestsellers – zijn in 36 landen verschenen en verkochten alleen al in ons land meer dan zes miljoen exemplaren. Ook zijn een aantal van hun boeken verfilmd.