Hoe ziet toekomst van Ooststellingwerf eruit?

Makkinga. Andries van Vught

De gemeente werkt samen met inwoners, ondernemers en organisaties aan de Omgevingsvisie Ooststellingwerf. De Omgevingsvisie geeft aan hoe de partijen de toekomst van Ooststellingwerf voor zich zien.

Afgelopen jaar sprak de gemeente met verschillende groepen hierover. Nu is het tijd om te laten zien wat dat heeft opgeleverd. In de week van 12 t/m 16 april is dit te zien op het digitale Omgevingsfestival Ooststellingwerf .

De hele week is te zien en te lezen hoe de Omgevingsvisie eruit gaat zien, wat belangrijke thema’s zijn en hoe iedereen de toekomst van de gemeente voor zich ziet. Op verschillende momenten kunnen inwoners live in gesprek met raadsleden en medewerkers van de gemeente. Om vragen te stellen, in gesprek te gaan of een reactie te geven.

Het Omgevingsfestival is een interactieve online bijeenkomst. Momenten om live in gesprek te gaan (digitaal) zijn m aandag 12 april van 19.00 – 21.00 uur, dinsdag 13 april van 16.00 – 18.00 uur, donderdag 15 april van 12.00 – 14.00 uur en donderdag 15 april van 19.00 – 21.00 uur

www.omgevingsvisie-ooststellingwerf.nl