Glasvezelcampagne gaat van start in Oosterwolde

Een grote blauwe dino was afgelopen week niet te missen vanaf de Venekoterweg. DELTA Fiber Netwerk

DELTA Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne in Oosterwolde. Als 25% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk komt er, net als in de overige gebieden van gemeente Ooststellingwerf, glasvezel.

Dit doen zij door vóór 3 november 2021 een abonnement af te sluiten bij één van de aangesloten telecomaanbieders.

Een grote blauwe dino was afgelopen week niet te missen vanaf de Venekoterweg. Deze dino kondigt voor Oosterwolde een tijdperk met internet via glasvezel aan. Als er net als onder meer in Haulerwijk, Donkerbroek en Appelscha voldoende animo is, krijgen de inwoners van Oosterwolde een glasvezelverbinding.

Donderdag startte DELTA Fiber Netwerk de glasvezelcampagne. Inwoners van Oosterwolde die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief. Op de website www.gavoorglasvezel.nl kunnen bewoners een postcodecheck doen om te zien of het adres in aanmerking komt voor het aanbod.

Informatieavonden

Meer informatie over glasvezel worden in circa 45 minuten gedeeld op een informatieavond op dinsdag 5 oktober en donderdag 7 oktober vanaf 19.00 uur in Fletcher Hotel De Zon in Oosterwolde. Hier kunnen inwoners terecht met vragen over glasvezel of hulp krijgen bij het afsluiten van een abonnement.

Nieuws

menu