Extra geraniumtorens sieren winkelhart Oosterwolde

De bloembakken zijn door het gehele centrum geplaatst FotoTekst.nl

In het gehele winkelhart van Oosterwolde zijn, naast de al opgehangen “hanging baskets”, nu geraniumtorens geplaatst om het straatbeeld verder op te fleuren.

Ondernemers en vastgoedeigenaren hebben de extra bloemen gefinancierd vanuit de BedrijvenInvesteringsZone (BIZ), waarin naast de gemeente alle ondernemers en eigenaren participeren en samenwerken.

Aantrekkelijk winkelaanbod in Oosterwolde

“Ondernemers zijn ervan overtuigd dat een aantrekkelijk ogend centrum direct bijdraagt aan een aangenaam verblijf in het centrum. En daarmee zijn we in staat om ons aantrekkelijke winkel- en horeca aanbod in stand te houden en zelfs verder te versterken. En dat is weer goed voor de positie van Oosterwolde in de regio”, aldus voorzitter van de vastgoedeigenaren Thomas Hof.

Vereniging Hart Oosterwolde

Vanuit de Vereniging Hart Oosterwolde (VHO) worden er onder andere zomers bloembakken en ’s winters sfeerverlichting geplaatst. De bloembakken zijn door het gehele centrum geplaatst, vanaf de Poiesz tot en met de Lidl. De bakken worden geplaatst, gevuld en bijgehouden door de plaatselijke hovenier René Roffel.

Daarnaast organiseert de VHO acties, vermaak, aankleding en de marketing van het centrum. Aan alle activiteiten dragen de gemeente, de ondernemers en de vastgoedeigenaren allemaal een derde bij.

https://oosterwolde.nl

Nieuws

menu