Bloeizone Appelscha organiseert opnieuw fittesten

Coba Wolters begeleidt één van de deelnemers aan de fit-test. Foto: Henk Vondeling

Na het succes van de eerste editie van de fittest in Appelscha staat de werkgroep namens Bloeizone Appelscha te popelen om weer een nieuwe ronde aan te bieden. Zaterdag vindt deze plaats van 10.00 tot 16.00 uur bij Flapper Fitness in het dorp.

De eerste ronde leverde 38 deelnemers op. Dat Appelscha zich heeft aangemeld als Bloeizone, blijft ook in het dorp niet onopgemerkt. Er hebben zich al meerdere nieuwe vrijwilligers gemeld die graag een steentje willen bijdragen. Hier is de werkgroep blij mee.

De opzet van de fit-testen zal hetzelfde zijn als de vorige keer. Er zijn 8 verschillende testen aanwezig. Deelnemers gaan langs deze testen om te kijken hoe ze hier op scoren. Naderhand worden de resultaten besproken in een adviesgesprek. Er is niet alleen aandacht voor bewegen, maar ook gezondheid en voeding. De diëtiste is wederom aanwezig en ook zij voert adviesgesprekken. Geïnteresseerden en deelnemers kunnen zich aanmelden via de website van de bloeizone: www.bloeizoneappelscha.nl Of telefonisch via de buurtsportcoach via: 0625331518.

Nieuws

menu