Bosma Tuinmachines Smilde deelt prijzen uit aan inwoners Appelscha en Smilde

Smilde - Tijdens de open dagen van Bosma Tuinmachines Smilde konden klanten op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart raden hoeveel hondenkoekjes er in een vaas zaten. Bezoekers konden daarmee een Husqvarna loopmaaier LC 347VI t.w.v. €739,- te winnen. De familie Stoffers uit Appelscha bleek de gelukkige winnaar en mocht de loopmaaier zaterdag in ontvangst nemen. Goede tweede was Lidia Engelen uit Smilde.

Het exacte aantal was 606 hondenkoekjes en Lidia Engelen en Mats Stoffers zaten er 4 stuks van af. Een herkansing volgde en zaterdag kwamen deze klanten wederom naar Bosma Tuinmachines, dit keer om het gewicht van de vaas inclusief de hondenkoekjes te raden. Wie er het dichtst bij zou zitten, won de maaier.

Lidia Engelen gaf een gewicht van 32.6 kg aan. Mats Stoffers en zijn familie won uiteindelijk met 14 kg want het goede gewicht was 10.8 kg. Blijdschap dus bij de familie Stoffers uit Appelscha want die mocht naar huis met de Husqvarna loopmaaier t.w.v. €739. Ondanks dat Lidia Engelen uit Smilde de loopmaaier niet won, liet Bosma Tuinmachines haar niet met lege handen naar huis laten gaan. Zij ontving een cadeaubon van het bedrijf.