Kunst & COO houdt muzikale doe-dag

Oosterwolde - Kunst & COO houdt zaterdag 23 maart voor het tweede opeenvolgende jaar een muzikale doe-dag. Voor jong en oud zijn er workshops, presentaties en activiteiten.

Vanaf 13.00 uur begint het keuzeprogramma in De Kampus aan de Quadoelenweg in Oosterwolde. Er kan een keuze worden gemaakt uit diverse workshops dans voor verschillende leeftijden, koorworkshops, junkpercussie, spelen in een band en diverse instrumenten, waaronder piano en blokfluit. Ook kan er weer worden deelgenomen aan de muzikale escaperooms.

Voor de workshops theater geldt dat de nieuwe theaterdocent Marleen de Boer voor het eerst haar opwachting in Oosterwolde maakt. Na 23 maart is het mogelijk om in te schrijven voor een nieuwe theatercursus bij Kunst & COO.

Het programma waar een keuze uit gemaakt kan worden staat op de Facebook-pagina en de website van Kunst & COO. Aanmelden voor de workshops, de escaperooms of het maken van muziekinstrumenten is niet nodig aangezien er meerdere rondes zijn om mee te doen.

Kunst & COO organiseert deze dag om de inwoners van Ooststellingwerf een muzikale dag te bezorgen en kennis te laten maken met de docenten en het aanbod dat Kunst & COO te bieden heeft.

www.facebook.com/kunstencoo