Fitwinkel opent in Oosterwolde

Oosterwolde – Oosterwolde heeft sinds kort een Fitwinkel. Het is een winkel om mensen te helpen een sportief doel te behalen, zoals afvallen, conditieverbetering, herstellen van een blessure of het versterken van spieren.

De Fitwinkel in Oosterwolde is de vijfde in Nederland. Ondanks dat consumenten steeds vaker online kopen, heeft Fitwinkel in de afgelopen vier jaar drie nieuwe vestigingen geopend in samenwerking met franchisenemers. Richard Boomkamp, de ondernemer achter de Fitwinkel Oosterwolde is acht jaar geleden begonnen met een Fitwinkel in Hengelo. Gedurende acht jaar kwamen er veel mensen uit Friesland, Groningen en Drenthe naar zijn zaak. Om de reistijd te verkorten voor de inwoners uit de Noordelijke provincies en nog meer mensen te helpen hun sportieve doelen te behalen bedacht hij deze volgende stap.

Marvin Hardenberg wordt de vestigingsmanager van Fitwinkel Oosterwolde. Marvin is jarenlang werkzaam geweest bij één van de grootste fitnessketens in Nederland en beschikt over de nodige kennis en ervaring. Mede hierdoor is hij in staat iedereen van een goed en aansluitend advies te voorzien.

Fitwinkel is een landelijk franchise concept met winkels in Arnhem, Hengelo, Helmond, Naaldwijk en nu dus Oosterwolde. Fitte en gedreven specialisten adviseren klanten met het maken van de juiste keuzes in een breed assortiment fitnessapparatuur, vechtsportartikelen, fitness accessoires, sportvoeding en fitnesskleding. Consumenten, fysiotherapeuten, scheepswerven, verzorgingstehuizen, sportverenigingen en bedrijven vinden inmiddels de weg naar Fitwinkel. De Fitwinkel in Oosterwolde is te vinden op Veengang 17.