DIO pakt zege in Steenwijk; Donkerbroek wint derby

Oosterwolde - DIO Oosterwolde won vrij eenvoudig van Steenwijker Boys. Sport Vereent kon Donkerbroek niet verrassen.

Steenwijker Boys speelde thuis een vrij kansloze wedstrijd tegen DIO Oosterwolde. De gasten waren slordig in het afwerken van de kansen. Zo was het bij rust nog 0-0.

Na rust scoorden de blauwhemden wel twee keer: 0-2. Beide goals waren van Martijn Wieldraaijer, één daarvan was vanaf de strafschopstip. Een hogere uitslag voor de gasten was zeker mogelijk geweest. De kansen werden echter gemist, en doelman Thomas van Dalen greep enkele malen goed in.

Gelijkspel voor Trinitas

Trinitas kwam thuis tegen Renado na een klein kwartier op achterstand door een treffer van Tjitte Werkman. Douwe Jongsma zorgde voor de gelijkmaker. Rudi Postma bracht de bezoekers opnieuw aan de leiding. Kort voor tijd bezorgde Marc Platje de thuisploeg een punt: 2-2.

Donkerbroek klopt Sport Vereent

Het duel tussen de koploper en de rode lantaarndrager van de 5e klasse C kende geen verrassing. Donkerbroek versloeg Sport Vereent met 4-0. Johan Veldkamp, Franke Donker en Jurrien Boerema (2x) scoorden voor de gastheren.

FC Fochteloo won door doelpunten van Jannes Duin en Tim Reitsma (2x) met 3-1 van Tynaarlo. Sportclub Makkinga was met 3-0 te sterk voor GKC.

Meer uitslagen en standen op www.nieuweooststellingwerver.nl/uitslagen/zondag