Kim van Huis neemt Gewichtsbeheersing van A tot Z over

Oosterwolde – Kim van Huis heeft Gewichtsbeheersing van A tot Z in Oosterwolde overgenomen van Sandra van der Horst. Het bedrijf bestaat inmiddels elf jaar. Van Huis is sinds anderhalf jaar eigenaar van Slimmer in Shape in Wolvega. ‘Het was tijd voor een nieuwe stap.’

Het bedrijf helpt net als Gewichtsbeheersing van A tot Z met afvallen, maar doet dat net even op een andere manier. Het doel van Van Huis is om haar klanten te helpen zoeken naar hun ideale ik.

'In mijn praktijk biedt ik verschillende methodes, waaronder Straight away. Dat is een dieet, waarbij ik gebruik maak van maaltijdvervangers’, zegt Kim. ‘Er wordt namelijk niet alleen gelet op calorieën, maar ook op de smaak en grondstoffen. Er is keus uit verschillende smaken en Straight away is gezoet met Stevia en dus geheel aspartaamvrij.’

‘Ik leg de nadruk op gewichtsbeheersing.’ Kim werkt met de figuurcorrigerende apparatuur; de MYA en Cryolipolyse. De MYA werkt op drie manieren aan figuurverbetering; door Ultrasound (geluidsgolven) breken de vetcellen af. Door Electro Muscle Stimulation trainen de spieren en wordt de spiermassa verhoogd zonder het lichaam te belasten. Ook wordt de aanmaak van collageen en elastine vezels in de huid verhoogd, waardoor de huid strakker wordt.

‘Ik ging op zoek naar een manier om zones als buik, been en lovehandles te behandelen en kwam uit bij de Cryolipolyse; liposuctie zonder operatie. Vetcellen verdwijnen door bevriezing.

Gewichtsbeheersing van A tot Z houdt dezelfde naam. ‘Dit bedrijf is inmiddels bekend in de regio.’

Gewichtsbeheersing van A tot Z is te vinden op Schapekamp 18 in Oosterwolde.

www.gewichtsbeheersingvanatotz.nl