De Griffioen gaat er met geld vandoor

Oosterwolde - De Griffioen won in sporthal de Boekhorst in Oosterwolde de Ooststellingwerf Cup. De cup maakte onderdeel uit van het meerdaagse Sylvester zaalvoetbaltoernooi.

DIO, Griffioen, SV Haulerwijk, FC Fochteloo en Waskemeer streden om de bokaal en 500 euro. Jordi Linneman van De Griffioen werd gekroond tot beste speler.

De tekst gaat verder na de Facebook-post

De jeugd van JVO opende het toernooi. JO12 ging met de beker naar huis. Bij het eerste bedrijventoernooi kon het team van de brandweer een wedstrijd niet uitspelen. Tijdens een duel werden de spuitgastren opgeroepen voor een klus, waardoor ze er als ‘de brandweer’ vandoor gingen. In de finale won Tol van A-ware.

De finale van het tweede bedrijventoernooi ging tussen de supermarktconcurrenten Albert Heijn in Oosterwolde en de COOP uit De Weide. De Oosterwodlenaren waren de sterkste. De derby tussen MOP uit Makkinga de Klimop uit Langedijke werd gewonnen door de Langedijkers.

De tekst gaat verder na de Facebook-post

Het 35+-toernooi was een prooi voor DIO 2. Deze ploeg bleef De Griffioen, DIO 1 en FC Fochteloo voor. Het toernooi werd afgesloten door de gelegenheidsteams. Dertien teams streden om de eer. Team Robbie Dijkstra won in de finale van Scapie.