Kaaskraam Eisenga Kaas in nieuw jasje

Oosterwolde - De kaasspecialisten van Eisenga Kaas zijn sinds jaar en dag vertrouwde gezichten op vele weekmarkten in Noord-Nederland en sinds vorige week is de kraam te herkennen aan een frisse, nieuwe huisstijl.

De kaaskraam valt op door een breed assortiment internationale kaasspecialiteiten die vers van het mes wordt afgesneden. Het familiebedrijf staat bekend om de Noord-Hollandse kwaliteitskaas, die samen met de Droombrie, Parmezaan en het minder vette Solight-assortiment tot de populairste kazen behoren.

Naast de buitenlandse kazen die rechtstreeks geïmporteerd worden, rijpt Eisenga Kaas zijn eigen Hollandse kazen. Zo ontwikkelt zich een unieke smaak. De goedgeluimde kaasboeren kunnen voor elke gelegenheid het beste kaasadvies geven en natuurlijk mag er altijd eerst even geproefd worden. Tot de nieuwe huisstijl behoort ook het nieuwe kaasinpakpapier, waardoor de verse kaas thuis langer houdbaar blijft. Om feestelijk van start te gaan met deze nieuwe look viert Eisenga Kaas dit met enkele spectaculaire acties, zoals verderop in deze krant te lezen.