Week van lingerie bij Lincherie

Oosterwolde - Modezaak Lincherie houdt van donderdag 18 tot en met zaterdag 27 oktober de week van de lingerie met zeer aantrekkelijke aanbiedingen.

Donderdag is de kick-off met een tien procent kortingsactie op de collectie sportbh’s van Prima Donna en Anita. Vrijdag geldt dezelfde korting op de collectie van Mey en Calvin Klein. Op zaterdag krijgen de klanten die korting op de Prima Donna en Marie Jo collectie.

De tweede lingerieweek start meteen op maandag 22 oktober. Het winkelend publiek geniet een tien procent korting op de nachtmode. De dag daarna gaat er tien procent van de heren ondermode-merken Bjorg Borg, Hom en Schiesser af. Twintig procent korting krijgt de consument woensdag op de Aubade en Andres Sarda collectie. Het houdt maar niet op, want op donderdag 25 oktober zijn de Marie Jo en Marie Jo L’ Aventure collecties aan de beurt. Iedereen die dat dan aankoopt, krijgt tien procent korting. Op vrijdag 26 oktober geldt dezelfde korting op de PrimaDonna en de Prima Donna Twist collectie en op zaterdag wordt afgesloten met een actie waarbij bij aankoop van een bh de bijpassende slip voor de halve prijs wordt verkocht. Tjekina Hof-Brandsma, lingerie styliste en eigenaresse van Lincherie Oosterwolde: ‘De juiste lingerie hebben, is geen detail in je garderobe. Het is de basis van een goed outfit. Want wat je onderaan draagt, maakt of kraakt je bovenkleding.’

Lincherie is te vinden op Stationsstraat 2A in Oosterwolde. Neem ook eens een kijkje op: www.lincherie.nl.