Formido is omgetoverd tot Praxis

Oosterwolde - Praxis Oosterwolde opent op 10 oktober de deuren op de Veengang 14. Dit is de eenentwintigste Formido-winkel in Nederland die tot een Praxis is omgebouwd. De winkel biedt door de ombouw een aanzienlijk groter assortiment.

In de afgelopen weken is er hard gewerkt om deze Praxis-winkel in Oosterwolde in te richten. De winkel is verbouwd tot een eigentijdse bouwmarkt voor alle klussers. Ondernemer John Woest: ‘Ons 3.200 m² vloeroppervlak is efficiënter ingericht waardoor we onze klanten nog meer producten kunnen aanbieden. Het assortiment is in bepaalde productgroepen flink uitgebreid en er is een grotere diversiteit in doe-het-zelf producten ontstaan. Nu is er voor iedere klusser, gevorderd of beginnend, nog meer keuze aan doe-het-zelf-producten.’

Vertrouwd serviceteam

Praxis Oosterwolde biedt complete assortimenten in verf, verlichting, hardware, installatiematerialen en sanitair. In Praxis Oosterwolde is niet alles veranderd. Woest: “Het PostNL punt en ons dierenvoeding-assortiment Jumper blijft. Daarnaast vormen dezelfde bekende gezichten straks bij deze Praxis-winkel het vertrouwde serviceteam. Samen met het team hopen we onze klanten blij te kunnen verassen met deze spiksplinternieuwe winkel.’

Workshops en airmiles

Praxis heeft als missie er écht ‘Voor de Makers’ te zijn en organiseert in dit kader ook diverse workshops. Klanten kunnen bij Praxis sparen voor Air Miles. Ook biedt Praxis op dinsdag extra korting voor 50-plussers. In de winkel kunnen klanten een speciale 50+ Pas hiervoor aanvragen.

Van woensdag 10 t/m zaterdag 13 oktober is het vier dagen lang feest en voordeel bij Praxis Oosterwolde met feestaanbiedingen. Daarnaast krijgen klanten een gratis big shopper tas bij elke besteding van 25 euro of meer.