Gratis consult bij Huidtherapie Keuning

Donkerbroek – Huidtherapie Keuning biedt een vrijblijvend en persoonlijk gesprek tijdens de ‘Week van de Huidtherapie’ van 8 tot en met 14 oktober. Deze week is het mogelijk om een afspraak te maken voor een gratis consult.

Huidproblemen; vroeg of laat krijgt iedereen er mee te maken. Acne, ongewenste haargroei, huidoneffenheden, couperose, pigmentafwijkingen, oedemen of littekens. Het zijn enkele voorbeelden van huidproblemen waar iemand behoorlijk last van kan hebben. Voor iedereen die wil weten welke behandelmogelijkheden er zijn voor huidklachten of iemand die huidverzorgingsadvies nodig heeft, maak gebruik van een kosteloos huidadvies door een huidtherapeut in de Week van de Huidtherapie.

Toenemend aanbod schept verwarring

Praktijk voor Huidtherapie Keuning is een paramedische praktijk, gevestigd in Donkerbroek en in het Martiniziekenhuis in Groningen. De praktijk onderscheidt zich door het dermatologische karakter. Hierdoor is de cliënt verzekerd van een vakkundige, veilige en resultaatgerichte behandeling van huidklachten. ‘In mijn praktijk zie ik vaak mensen die al een tijdhinder ervaren van bepaalde huidklachten, maar niet weten waar ze terecht kunnen voor vakkundig advies en behandeling. Het toenemend aanbod van cosmetische behandelingen die niet altijd succesvol zijn, schept verwarring voor veel mensen. Huidklachten moeten vakkundig beoordeeld en behandeld worden’, vertelt Astrid Keuning, huidtherapeute en praktijkeigenaar. De praktijk werkt samen met andere (para)medici uit de regio.

Kosteloos

Tijdens de Week van de Huidtherapie kan iedereen een vrijblijvend en persoonlijk gesprek in Donkerbroek aangaan. Of het nu gaat om kleine of grotere ongemakken aan de huid, advies over huidverzorging of vrijblijvende informatie over de behandelingen. Het is mogelijk om telefonisch een afspraak te maken, via: 085-8770688. Via de mail kan het op: donkerbroek@huidtherapie-keuning.nl.

Huidtherapie Keuning is te vinden op Vosseheer 7 in Donkerbroek. Zie ook: www.huidtherapie-keuning.nl