Lichtfontein houdt Chakra weekend

Appelscha - De Lichtfontein in Appelscha houdt een weekend dat compleet in het teken staat van chakra's. het wordt gehouden op 9 en 10 juni. Cursisten leren erover en gaan het ervaren.

Dit weekend van transformatie is voor iedereen die wil gaan leven vanuit optimale levenskracht, zo luidt de uitnodiging van De Lichtfontein. De workshop richt zich op het openen en in balans brengen van de chakra’s van het zeven lagen bevattende chakrasysteem.

Tijdens het eerste chakra op zaterdaf wordt de verbinding met de heilige tempel versterkt, oftewel: het er worden technieken geleerd om te aarden. In chakra twee ontdekken wordt de kracht van de seksualiteit en emoties ontdekt. Het derde chakra staat in het teken van de persoonlijke macht en wilskracht, die nu volledig worden ondersteund door de onderste twee chakra’s. Technieken die gebruikt worden zijn: yoga, bio-energetica, meditatie en visualisatie op alle chakra-niveau’s.

Op zondag gaat de cursus verder met liefde, licht en bevrijding. Deze workshop richt zich op het loslaten van oude patronen zodat de cursist vrij vooruit kan in de toekomst. Bij chakra vier gebruikt iedereen yoga-oefeningen, ademhaling en meditatie. In chakra vijf geluid en chanting om te openen voor communicatie en creativiteit. Bij chakra zes onderzoekt de groep de innerlijke blik en oefenen ze in mediamieke vaardigheden. En chakra zeven gaat over de mysteries van het bewustzijn door verbinding te voelen met het goddelijke in en buiten de cursist.

Wie meer wil weten, kan contact opnemen met De Lichtfontein. Dat is tevens voor opgeave. De cursus duurt op beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur.