Oude tijden herleven bij 'Muziek met Trox'

Oosterwolde - Met ingang van zondag 7 januari laat programmamaker Henk Trox van de lokale omroep Odrie oude tijden herleven met uitzendingen van zijn programma 'Muziek met Trox'.

Het programma werd eerder live uitgezonden in de periode tussen eind 1997 en april 2000 vanuit brasserie Brueghel in Oosterwolde.

Henk Trox draait vanaf 7 januari iedere zondagmiddag een selectie van in die periode gemaakte en gedigitaliseerde uitzendingen, waarin hij gasten aan tafel kreeg voor een interview, en waarbij ook de muziekkeuze van de gast mee werd genomen.

Iedere zondag komt er tussen 12.00 en 14.00 uur een bekende persoon uit Ooststellingwerf met zijn muziek op de radio. Deze maand zijn dat Evert de Boer (7 januari), Maarten Broekhuizen jr. (14 januari), Bert Donker (21 januari) en Chris Greaves Lord (28 januari).

Op zondag 1 april wordt voorlopig het eerste gedeelte afgesloten. Henk Trox zet volgend winterseizoen de reeks uitzendingen. Hij heeft nog een kleine 60 live-uitzendingen uit die tijd op muziekcasette in zijn bezit.

Kijk voor de uitzendingen ook op www.omroepodrie.nl