Drie schitterende wandeltochten in De Krim

De Krim - Wandelaars kunnen tijdens de Coop-Dorpsloop in De Krim op zaterdag 16 december meedoen aan één van de drie schitterende wandeltochten van 10 , 20 en 30 km door de fascinerende veenkoloniale omgeving van De Krim.

Een uniek natuurgebied De Vloeivelden ligt binnen handbereik en is uiteraard opgenomen in de routes. Landgoed de Groote Scheere wordt op de langere afstanden aangedaan en bij ‘het landhuis van de barones’ is zelfs een rustpunt voor de wandelaars ingericht, terwijl ook een gedeelte van het Akkerpad is opgenomen in de routes. Midwinterhoornblazers verrassen de lopers onderweg met “d’olde roop”, het eeuwenoude traditionele geluid in de adventstijd.

Voor slecht € 3,50 pp kunt u meedoen. De start is tussen 09.00 uur en 12.00 uur bij de kantine van vv-DKB aan de Horstra’swijk in De Krim. Op alle routes is een rustpunt ingelast, waar u zich weer op kunt laden voor het resterende gedeelte.

De routes zijn zowel bewegwijzerd als beschreven. Honden zijn (aangelijnd) toegestaan. Inschrijven voor de wandeltochten kan digitaal via www.inschrijven.nl of op de dag zelf vanaf 08.30 uur in de kantine van vv-DKB.