Jacobus Lukkes wint vrijkaarten voor straatspektakel Bercoop vol Vuur

Oldeberkoop - Men neme een notaris, een slager, een schrijver, een paar duizend loten en een wasmachinetrommel…. en dan draaien maar en graaien.

Een mooi begin van de dag

Zaterdag trok notaris mr. Geke Smeenk van De Werven Netwerk Notarissen op deze manier de winnaar van twee vrijkaarten voor een voorstelling van Straatspektakel Berkoop vol Vuur in Oldeberkoop. Slager Gerald Huft en vol Vuur-auteur Karst Berkenbosch waren getuige van de trekking.Jacobus Lukkes uit dit dorp bleek de gelukkige. ‘Een mooi begin van de dag’, was zijn reactie toen hij het goede nieuws telefonisch kreeg meegedeeld.

Verzekerd van een plekje

Als in oktober Berkoop vol Vuur wordt gespeeld, is Lukkes met partner verzekerd van een plekje onder de toeschouwers. Ook de komende maanden kan iedereen kans maken op vrijkaarten. De kaarten worden beschikbaar gesteld door de centrumwinkeliers in Oldeberkoop. Bij besteding van vijf euro of meer ontvangt iedere klant een lot.

 De volgende trekking is eind juli.  De voorstelling Berkoop vol Vuur wordt gespeeld op 4, 5, 6, 7 en 8 oktober aanstaande in de donkere avonduren. Op www.berkoopvolvuur.nl is meer informatie over dit bijzondere spektakel en de kaartverkoop te vinden.