Een kijkje nemen in de klimtoren

Appelscha - Als één van de eersten een kijkje in de nieuwe klimtoren van de Jongens van Outdoor nemen? Dat kan. Tijdens de Dag van de Bouw kan iedereen het bouwproces aan de Boerestreek aanschouwen.

De Dag van de Bouw vindt plaats op zaterdag 20 mei. Het is de twaalfde editie van de Dag van de Bouw. Door heel het land zijn bouwlocaties gratis toegankelijk voor publiek om de bouw van dichtbij te bekijken.

Eén van de locaties die op deze dag te bezoeken is, is de nieuwbouw van de multifunctionele klimtoren van de Jongens van Outdoor aan de Boerestreek in Appelscha. Van 10.00 tot 15.00 uur kunnen bezoekers een kijkje nemen achter de normaal gesloten bouwhekken van het bouwproject van Bouwbedrijf Doornenbal.

De Dag van de Bouw wordt georganiseerd door diverse brancheorganisaties, waaronder de Aannemersfederatie. Hierbij is Bouwbedrijf Doornenbal aangesloten. Samen met opdrachtgever de Jongens van Outdoor doen zij mee aan dit initiatief om jong en oud te interesseren voor de Bouw. De nieuwbouw van de klimtoren is een mooi voorbeeld van de uitdaging en diversiteit die de bouw te bieden heeft.

De klimtoren biedt de Jongens van Outdoor straks een prachtig onderkomen waar gasten kunnen starten met hun (groeps)activiteiten zoals het klimbos. Op de tweede verdieping wordt een kantoor en vergaderruimte ingericht. Zodra de nieuwbouw is gerealiseerd zal vanuit de toren een verbinding worden gemaakt naar het klimbos.

Bouwbedrijf Doornenbal en de Jongens van Outdoor heten iedereen van harte welkom op zaterdag 20 mei. Naast meer informatie over de bouw is uiteraard het Klimbos ook geopend.