Leerlingen CSG Liudger houden Paasmarkt voor goed doel

Waskemeer - De leerlingen van CSG Liudger houden op woensdag 23 maart een paasmarkt in het atrium van de school in Waskemeer. De opbrengst gaat naar Going Global van Edukans.

Going Global zet zich in voor beter onderwijs in Ghana; het goede doel waar de locatie Waskemeer zich dit schooljaar voor inzet.

Impressie van bezoek aan Ghana

In februari zijn docent Naomi Spoelstra en leerling 4TL Annemiek Jonkman met Edukans naar Ghana geweest. Een impressie van hun reis wordt getoond op de Paasmarkt.

(Lees verder na de video)

Tijdens de markt worden door eerste- en tweedejaars leerlingen in diverse kraampjes onder meer zelfgemaakte producten van gerecyclede materialen verkocht, maar ook boeken en lekkernijen.

Taartenbakwedstrijd

Een onderdeel van de markt is een heuse taartenbakwedstrijd. ‘Bakfanaten’ kunnen tot 12.00 uur een taart inleveren op locatie Waskemeer die past bij het thema Pasen. Een vakkundige jury kiest tijdens de markt een winnaar uit één van de inzendingen.

De Paasmarkt duurt van 15.00 tot 17.00 uur. Belangstellenden kunnen woensdag 23 maart tot 12.00 uur hun paastaart inleveren op locatie Waskemeer.