Week van de lingerie bij Lincherie Oosterwolde

Oosterwolde - Lincherie Oosterwolde houdt de week van de lingerie van donderdag 22 t/m zaterdag 31 oktober. Er zijn aanbiedingen en klanten ontvangen een presentje bij een aankoop.

Eigenaresse en Lincherie styliste Tjekina Hof, haar collega Lincherie stylistes en de 3D-scan spiegel helpen bij het maken van de juiste keuze. De maat opmetingen wordt door de nieuwe 3 D-Scanspiegel in luxe paskamers gedaan, op ruim 1,5 meter afstand.

Bij Lincherie Oosterwolde weten ze hoe ze vrouwen het best kunnen helpen als het aankomt op het bepalen van de juiste cup en omtrek. Tjekina Hof: ‘Net als bij een gewone meting moet je je bovenkleding even uittrekken in de paskamer en voor de spiegel gaan staan, met je voeten precies op de stip op de grond. Eenmaal ronddraaien voor de spiegel en in minder dan één minuut maakt de spiegel 140 metingen van het bovenlichaam, waarna een accurate bepaling van de bh-maat wordt gegeven. Bovendien geeft de spiegel aan hoe de maten van de collecties vallen en welke modellen en maten op voorraad zijn. Bij Lincherie Oosterwolde noemen we dat je Shape ID.’

De 3D-scanspiegel ziet er hetzelfde uit als de andere spiegels, doordat de bodyscanner in de spiegel is geïntegreerd. Na de meting zorgde Hof voor persoonlijke styling. Door haar jarenlange ervaring weet ze precies welke stijlen en kleuren bij de klant passen. Hof stelt klanten voor om foto’s te maken met de spiegel om verschillende bh’s met elkaar te vergelijken, zowel van de voor- als achterzijde. Dat maakt het kiezen makkelijker.