Poiesz helpt bij donatie van kampeerders voor dieren

Haulerwijk - Camping De Drie Provinciën in Een West haalde deze zomer geld op voor het lokale dierenasiel. De opbrengst is in totaal €330 voor de Stichting Dierencentrum Friesland.

Op de seniorencamping op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe leverde de kampeerders hun supermarktzegels van de Poiesz in bij Brigitte Koninga van de camping. Zij koos juist de Poiesz-supermarkt omdat keten alleen opereert in het hart van het Noorden waardoor het voor deze zegels niet in heel Nederland gespaard kunnen worden. Op de camping staan vaak kampeerders van uit heel Nederland, dus zij geven hun zegels makkelijker weg.

Die redenatie klopte, want de campingeigenaren verzamelde in een mum van tijd een berg zegels voor het goede doel. In drie maanden tijd plakte ze 92 zegelboekjes vol met een waarde van 230 euro.

Ook zocht de camping in Een West contact met Poiesz in Haulerwijk om deze actie extra kracht bij te zetten. Het team van Poiesz Haulerwijk was meteen enthousiast over deze actie voor het regionale asiel en verhoogde het bij elkaar geplakte zegelbedrag met een cadeaubon van honderd euro. Deze samenwerking resulteerde in de totale donatie voor de Stichting Dierencentrum Friesland 330 euro.