Rintje Ritsma stemt weer op Datona

Haulerwijk - Na vier jaar de titel te dragen van "Beste Website van het Jaar' automotive/vervoer, is Datona ook dit jaar weer genomineerd voor deze landelijke verkiezing.

De jaarlijkse verkiezingsperiode voor het stemmen op de populairste en beste websites van Nederland is in volle gang en Datona uit Haulerwijk, specialist in gereedschap & werkplaatsinrichting, strijdt om deze felbegeerde prijs.

Voor de jaarlijkse verkiezing wordt gekozen uit de grootse websites van Nederland (minimaal 5000 bezoekers per maand) binnen 39 categorieën. Rintje Ritsma, ambassadeur van Datona: ‘Per categorie worden er twee winnaars uitgekozen. ‘Beste Website: de website met de hoogste kwaliteitsscore op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie. ‘Populairste Website’: de website met de meeste stemmen binnen de categorie. We wonnen eerder vier keer de felbegeerde award voor ‘Beste Website’ en de laatste twee jaren ook de ‘Populairste Website.’ Dat is natuurlijk een geweldige motivatie voor mij en alle andere collega’s bij Datona. Super dat we als Fries bedrijf zijn genomineerd voor deze prijs naast mededingers zoals ANWB, viaBOVAG, Marktplaats Auto’s, Autoweek en AutoTrader.’

Stemmen kan tot 16 oktober. Er is dit jaar geen awardnight i.v.m. corona.

www.websitevhjaar.nl of www.datona.nl